Coachingstraject

Start het coachingstrajectAfvallen is moeilijk. In 2012 had volgens het Nationaal Kompas maar liefst 48% van de Nederlanders overgewicht.

Wil je gezond eten en gezond afvallen? Met mijn leefstijl coachingstraject bied ik een gedegen begeleiding.

De kernvragen van het leefstijl coachingstraject

We starten met drie kernvragen (waar een heleboel vragen achter liggen):

  • Waarom wil je afvallen? Wat zijn je drijfveren? Misschien wil je je fitter voelen. Of meer energie krijgen. Voor wie doe je dit? Wat motiveert je en hoe sterk is je motivatie?
  • Wat kan je doen? We gaan achterhalen welke aanpak bij jou past. Je ontvangt een op maat gemaakt voedingsplan en er wordt een begin gemaakt met verantwoord bewegen.
  • Hoe kan je dat doen en volhouden? We brengen kleine, haalbare veranderen in je leven aan, waardoor je gezonder gedrag ontwikkelt. Door actief aan jezelf te werken kom je erachter wat er emotioneel, sociaal en gedragsmatig niet goed gaat in je leven. Door uit te zoeken wat jouw grootste obstakels bij je gewichtsproblemen zijn, zal je passende oplossingen vinden.

De aanpak voor een gezonde leefstijl: coaching op maat

We starten met een gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten. Daarin bespreken we je vraag, wat ik je kan bieden en of je je bij mij op je gemak voelt.

Als je besluit om het coachingstraject aan te gaan, maken we in het tweede gesprek een plan van aanpak.

Jij stelt de doelen, ik hou ze realistisch en haalbaar. Daarbij maken we gebruik van de verschillende expertises in mijn netwerk, zoals een gewichtsconsulent of een beweegcoach.

We gaan uit van jouw ervaring, jouw wensen en jouw tempo. Ik ondersteun je met een berg aan kennis, ervaring en inlevingsvermogen.

Het doel van het coachingstraject is dat je het zo snel mogelijk zelf kunt. Dit betekent dat het aantal gesprekken in de loop van de tijd minder wordt. Maar we gaan voor resultaat en een positieve ervaring.

Contactmomenten

  • We zien elkaar ongeveer 1 keer per 3 weken. De rest van de tijd ga je zelf aan de slag.
  • Een gesprek duur ongeveer 1 uur.Tussendoor kan je me altijd bellen of mailen voor advies of ondersteuning.

Neem contact met mij op voor een gratis intakegesprek

Duur en kosten van de coaching

Afhankelijk van je vraag, en wat je zelf al denkt te kunnen duurt een coachingstraject tussen de 3 en 12 maanden.

Bekijk de tarieven voor het coachingstraject.

Contact

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek